Tulisijan korjaus & huolto

Renna Groupilta tilaat tulisijan korjaus- ja huoltotyöt | Helsinki, Espoo, Vantaa

Tulisijan korjaus on ajankohtaista, kun tulipesän tiilet, saumat tai luukut alkavat rapautua tai kun pinnassa näkyy vaurioita. Tulipesä tarvitsee ehdottomasti huoltaa kuntoon, sillä vaurioitunut pesä on tulipaloriski.

Meiltä voit tilata kaiken tyyppisten tulisijojen korjaustyöt – oli kyseessä sitten hella, takka tai leivinuuni. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin, Vantaan, Espoon sekä muun pääkaupunkiseudun alueilla. 

Älä jätä tulisijan korjausta aloittelijalle – jätä työ ammattimuurarille

Teemme tulisijalle aina ensin huolellisen kuntotutkimuksen, jonka perusteella kartoitamme tulisijan osat ja mahdolliset vaurioiden aiheuttajat. Näin korjaustyö voidaan suunnitella ja toteuttaa sujuvasti ilman ikäviä yllätyksiä. Käytämme korjauksissa vain laadukkaita materiaaleja ja kestäviä työtapoja, joilla tulisijat saavat entistä ehomman ilmeen ja lisää elinvuosia. 

Monet tulisijojen korjaustyöt ovat haasteellisia ja ne vaativat kokeneen tekijän osaamista – jätä työ suosiolla ammattilaiselle!

Muista myös tulisijan huolto

Huollon avulla tulisija välttyy ennenaikaiselta korjaukselta. Huolto kannattaa tehdä säännöllisesti puhdistamalla tulisija hyvin sekä sisältä että pinnalta. Hormi on hyvä nuohota puolestaan kerran vuodossa. Varsinkin hormin ongelmat eivät aina näy päällepäin, joten ammattilainen on oikea henkilö varmistamaan, että hormi on kunnossa ja tulisijan käyttö on turvallista.

Ota yhteyttä