Taloyhtiöille

Hormisaneeraus taloyhtiöille nopeasti, edullisesti ja siististi | Helsinki, Espoo, Vantaa

Hormisaneeraus siihen tarkoitetulla massalla on taloyhtiöille paras korjausmenetelmä - samalla myös edullisin! Massauksessa hormi kunnostetaan ilmapallomenetelmällä, joka pyöristää hormin nurkat ja seinämät tasaisiksi, mikä parantaa hormin veto-ominaisuuksia. Massauksella saadaan kunnostettua myös hormin rakenteet, sillä pallon paine työntää massan halkeamiin ja koloihin. Teemme hormisaneerauksia ilmapallomenetelmällä Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla.

Käytämme vain laadukkainta hormisaneerausmassaa

Käytämme hormisaneerausmassauksessa erityisesti siihen kehitettyä Hormex-hormisaneerausmassaa. Tuotteella on valmistajan myöntämä 10 vuoden materiaalitakuu, ja massa sopii erinomaisesti tulipesän sisäosien korjaamiseen, koska aine kestää 1200 asteen lämpötilan. 

Massaus onnistuu kätevästi katolta

Ilmapallomenetelmällä tehty massaus onnistuu katolta käsin. Tämä tarkoittaa, että kerrostalon huoneistoon ei tarvitse tehdä työaukkoja, eikä työtä varten tarvitse tehdä suuritöisiä suojauksia tai siivouksia. 

Hormisaneeraus onnistuu myös putkittamalla

Putkittamalla tehtävä hormisaneeraus sopii kerrostalojen iv- ja tulisijahormeihin, kattiloihin, piippuihin, kiukaisiin sekä takkoihin. Saneeraus tehdään taipuisalla, haponkestävällä tuplaseinämäisellä putkella, joka on sisäpinnaltaan lähes sileä. Suosittelemme putkitusta varsinkin kondensoivien tulisijojen hormeille. 

Hormi voidaan putkittaa myös perinteisillä, jäykillä haponkestävillä putkilla. Ne voidaan asentaa ilmapallomassauksen tavoin katolta käsin, mikä tekee saneerauksesta nopeaa ja siistiä. 

Ilmanvaihto kuntoon oikein menetelmin – ei kalliita remontteja

Kerrostalon huono ilmanvaihto saadaan kuntoon hormisaneerauksella, sillä raskas ilma harvoin korjaantuu ikkuna- tai muilla hintavilla remonteilla. On myös hyvä muistaa, että hormien iv-kanavien puhdistus (joka tehdään usein kerrostalon putkiremontin yhteydessä) ei kunnosta hormia, joka on rikki. Toisinaan saneeraukset saavat hormeissa aikaan jopa vahinkoa, jolloin saneeraus on ehdottoman tärkeä toimenpide paloturvallisuuden kannalta.

Ota yhteyttä